Lainojen yhdistäminen: Osuuspankki

Osuuspankin lainasta apuun lainojen yhdistelyyn

 Kilpailutamme 30 pankkia ja yhdistelylainaa puolestasi! 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia 60.000€ asti

hae lainojen yhdistämistä

1. Täytä lainahakemus

yhdistä lainat vertaile edullisin

2. Vertaile yhdistelylainoja

paras yhdistelylaina

3. Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen: Osuuspankki

Myös Osuuspankin valikoimissa on lainaa joka sopii heille jotka haluavat lyödä nykyiset lainansa yhteen ja mielummin maksaa takaisin yhtä isoa pankkilainaa. OP-ryhmä on vuosien saatossa kasvanut Suomen suurimmaksi finanssiryhmäksi. Tällä hetkellä pankilla on yli neljä miljoonaa asiakasta ja näistä 1,7 on Osuuspankin omistaja-asiakasta. Pankin perustana toimivat paikalliset osuuspankit, jotka yhdessä omistavat OP Osuuskunnan. Työntekijöitä OP:n palveluksessa on 12 000 ja toimipaikkoja on 442. Vuoden 2017 tietojen perusteella, OP oli Suomen 12. suurin yritys. Vuoden 2016 lopussa, pankin tase oli 133,7 miljardia euroa.

OP:n päätuote on tietenkin asuntolaina, mutta muita lainoja löytyy joka lähtöön. Hakijoille on tarjolla kulutusluotto, joustoluottoa tai täsmäluottoa.
Nämä kaikki lainatyypit kannattaa käydä huolella läpi, jotta löytää juuri sen lainan joka sopii omaan tilanteeseen.

OP lainojen yhdistäminen onnistuu yhdistelylainalla

OP:n kolme lainatyyppiä on laitettu kätevästi esille pankin lainalaskuriin. Näet suoraan mitä lainaa he suosittelevat mihin tarkoitukseen ja minkä hintaisia eri lainatyypit ovat. Lainat ovat samankaltaisia kuin netin lainafirmojen tuotteet, mutta korko on usein alhaisempi. Kaikki sopivat kuitenkin lainojen yhdistelyyn. Pankkilainan hakeminen voi myös olla hieman pitempi prosessi, eli jos rahoilla on kiire on hyvä idea aloittaa hakeminen Yhdistälaina.comista.

Osuuspankin luottoja voi hakea netissä suoraan vain pankin asiakkaat. Lainapäätöksen saat aina saman tien. Muiden pankkien asiakkaat täytyy käydä konttorilla jos haluavat hakea OP:lta lainaa. Omistaja-asiakkaana saat myös bonusta jos otat lainan OP:lta ja voit näillä maksaa vakuutusmaksuja.

Lainojen yhdistäminen Osuuspankki

Yhdistä lainat kauttamme nopeasti ja helposti!

Pankin sijaan voit yhdistää myös lainasi meidän kauttamme. Tämä on tehty mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi, jotta sinun olisi yksinkertaista alkaa säästämään lainakuluissasi. Sinun kannattaa yhdistää olemassa olevat luottosi jo tänään kauttamme mikäli:

– Sinulla on lainaa, jonka korko on yli 20 %

– Sinulla on monia lainoja ja maksat monen lainan sivukuluja

– Joidenkin lainojesi sivukulut ovat yli 150 € vuodessa

– Sinulla on vaikeuksia selviytyä kuukausittain lainan lyhennyksistä

Yhdistä lainat käyttämällä OP lainalaskuria

Jos olet kartoittamassa talouttasi ja olet käynyt netin lainatarjouksia sekä lainanvälittäjiä läpi, kannattaa sinun vielä laskea OP:n sivuilla mihin hintaan saisit heiltä lainaa. Kaikki aiemmin mainitut luottovaihtoehdot löytyvät yhdestä ja samasta laskurista, joten näet suoraan mitä eroja lainatuotteissa on. Jos sinulla on lainoja ennestään yli 10 000 euroa, huomaat heti että joustolaina putoaa pois vertailutaulukosta.

Tällöin jäljelle jää vain vakuudeton täsmäluotto tai vakuudellinen pankkilaina. 15 000 euron yhdistelylainaa saa vielä vakuudettomana, mutta pankkilaina on silloin huomattavasti edullisempi. Jos haluat yhdistää 15 000 eurolla lainoja maksat vakuudettomasta lainasta 20 226 euroa ja vakuudellisesta lainasta 17 098 euroa.

Lisätietoja: Osuuspankki

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Lue lisää ohjeita lainojen yhdistämiseen

Voit hakea lainojen yhdistämistä, jos:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia lainoja, joissa on erääntyneitä ja maksamattomia maksueriä.
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet hakuhetkellä asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. 
  • Et ole hakenut palvelustamme lainaa yli kolmea kertaa viimeisen viikon aikana.

Yhdistelylainat voidaan maksaa joko suoraan pankeille, joille olet velkaa tai omalle tilillesi.

Vertaile yhdistelylainoja kyseisen ominaisuuden varalta. Osa nettipankeista myöntää isompaa lainaa juuri vanhojen lainojesi verran, jolloin rahaa ei voi saada omalle tilille.

Lainojen yhdistämiseen voi saada vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Vakuudettomat lainat myönnetään lainahakemuksen tietojen perusteella, eikä ilman hakemusta voi sanoa, saisiko lainaa vai ei. Lainasumma selviää heti saamistasi lainatarjouksista.

Lainat yhteen ilman liitteitä ei valitettavasti onnistu kovin helposti. Yhdistelylaina on keskimäärin noin 10000 euron laina, jonka myöntämiseksi pankkien on tarkistettava lainanhakijan maksukyky. Varaudu esittämään asiakaspalvelulle eläkepäätös, palkkatosite tai tiliotteet. Osa pankeista käyttää Instantoria, jolloin mitään liitteitä ei tarvita.

Lainojen yhdistäminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainapalvelumme on avoinna kellonympäri. Voit täyttä hakemuksen koska vain ja lähettää meille sitä koskevia kysymyksiä. Saat luottopäätökset heti ja mahdolliset kysymykset saavat vastauksen samana päivänä. 

95% lainoista myönnetään suoraan hakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä lainanhakeminen vaadi lisäselvityksiä.

Yhdistä lainat turvallisesti – kaikki yhteytemme ovat salattuja ja suojattuja. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, kuin lainatarjousten saamiseksi pankeilta. 

Palvelusta vastaa Leadout Oy, joka on välittänyt yhdistelylainoja jo vuodesta 2013 alkaen. Jo yli 100 000 suomalaista on käyttänyt konsernin palveluja!

Etkö löytänyt haluamaasi vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää lainapalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamme kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@yhdistälaina.com.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.