Yhdistä lainat järjestelylainalla
Järjestelylainaa suoraan netistä!

Järjestelylainaa 60.000€ asti

hae lainojen yhdistämistä

1. Täytä lainahakemus

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa säästettyjä euroja

2. Vertaile yhdistelylainoja

paras yhdistelylaina

3. Yhdistä lainat

Järjestelylaina: lainaa pankista velkojen maksuun

Järjestelylaina tai lainaa pankista velkojen maksuun tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Järjestelylaina pyrkii katkaisemaan velkaantuneen kuluttajan velkakierteen. Järjestelylaina konseptina tarkoittaa juuri tätä, edullisempaa lainarahaa kalliiden pienten lainojen tai usean kertyneen kulutusluoton takaisinmaksamiseen. 

Järjestelylainaa voi käytännössä hakea kahdella tapaa. Järjestelylaina nettipankista on matalakorkoinen luotto, jolla kaikki vanhat lainat yhdistetään ja kohtuullistetaan. Toinen vaihtoehto on hakea lainaa oman kunnan velkaneuvonnasta tai Takuu-Säätiöltä.

Järjestelylaina pankista: lainat ja velat rahoitetaan uudelleen

Järjestelylaina pankista, varsnkin omasta pankista onnistuu mikäli raha-asiat ovat asiallisesti hoidettu. Edustamme noin 15 pankkitoimiluvalla Suomessa toimivaa pankkia, joista saat aivan vastaavan lainatarjouksen kuin omasta pankistasi. Lisäksi, on tilanteita, joissa oman pankin palveluita halutaan välttää tai oma pankki on evännyt uuden lainan saamisen edellisten tai vaikkapa asuntolainan ollessa edelleen avoinna. Yhdistälainat.com auttaa juuri näissä tilanteissa, saat luottotarjouksen järjestelylainasta heti vaikka oma pankkisi olisi ollut haluton yhdistämään lainasi.

Rahoita lainasi uudelleen hakemalla järjestelylainaa meiltä. Vaikka sinulla olisi jo järkevä tarjous omasta pankistasi, ei vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen maksa meillä mitään. Kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat myönteisiä. Voit täysin sitoumuksetta vertailla saamaasi lainatarjousta meiltä saamiisi – muutamassa minuutissa!

Yhdistelylainaa ei myönnetä jos tarvitset lainaa ulosottovelkojen maksuun. Tässä tapauksessa sinun kannattaa kääntyä oman pankin puoleen. Lainaa velkaantuneille on vaikeaa saada netin kautta löytyvistä vertailupalveluista. Mikäli asiakkaalla on jo ennestään lainat ulosotossa, vaatii lainanmyöntäjä usein tarkan läpikäynnin hakijan elämäntilanteesta. Tämä on vaikea toteuttaa netin kautta, koska muuttujia on liikaa.

mistä järjestelylainaa

Järjestelylainaa ja luottopäätös heti netistä!

Voit hakea järjestelylainaa kauttamme ja saat välittömän luottopäätöksen. Luottojen järjestely on tehty mahdollisimman nopeaksi ja suoraviivaiseksi, jotta sinun on helppo saattaa taloutesi kuntoon. Järjestelylaina auttaa sinua pienentämään heti lainakustannuksia ja saat ison säästön kuluissa koko lainan ajalta.

Sinun kannattaa hakea välittömästi järjestelylainaa, jos:

– Lainasi tai lainojesi korko on yli 20 %

– Jos sinulla on useita pienlainoja, pikavippejä tai joustoluottoja, joissa on isot sivukulut

– Jonkin luottosi sivukulut ovat yli 150 € vuodessa

– Sinulla on hankaluuksia maksaa lainojesi lyhennyksiä

Järjestelylainaa voi hakea kilpailuttamalla yhdistelylainat

Järjestelylainaa voi hakea kilpailuttamalla yhdistelylainat meillä, kysymällä omasta pankista tai ottamalla yhteyttä Takuu-Säätiöön. Jokaisessa tapauksessa saat lainatarjouksen, joka sinun tulee vahvistaa. Ennen vahvistusta on järkevää varmistaa, että korko on varmasti halvin. Viisas kilpailuttaa markkinoiden kaikki lainatarjoukset.

Kilpailuta järjestelylainat täyttämällä lyhyt lainahakemus. Kysy myös tarjous omasta pankistasi ja ota tarvittaessa yhteyttä velkaneuvontaa oman kuntasi palvelupisteessä. Älä odota, mikäli velkataakka tuntuu raskaalta, toimi heti. Mahdollisuutesi paranevat mitä aikaisemmassa vaiheessa päätät ryhtyä toimiin.

Järjestelylaina ja sosiaalinen luotto oman kunnan palveluna

Sosiaalinen luotto on kuntien tarjoama palvelu, jolla kasaantunutta velkataakkaa voi lyhentää ja lainoille voi hakea uudelleenrahoituksen. Tarkista suoraan oman kuntasi palveluista, onko järjestelylaina mahdollista hakea juuri oman kuntasi avulla.

Järjestelylainat ovat tällöin valtion takaamia kuntien rahoittamina. Näin ollen korko on selvästi edullisempi kuin nettipankkien tarjoamat yhdistelylainat. Lainanmyöntökriteerit ovat kuitenkin selvästi tiukemmat kuin vakuudettomissa lainoissa. Sosiaalinen luotto myönnetään vain kokonaistaloudellisen arvion jälkeen. Velallisen kaikki lainat ja myös rahankäyttö selvitetään. Luotoille määritetään maksuohjelma ja lainoista tulee sosiaalisen luoton avulla selvitä itse. Laina ei ole oikotie onneen.

Järjestelylaina

Järjestelylainat ja Takuu-Säätiö

Takuu-Säätiön myöntämä järjestelylaina on sosiaalisen luoton kaltainen rahoitusmuoto. Takuu-Säätiön neuvonnan avulla lainasi voidaan uudelleen rahoittaa. Laina myönnetään kuitenkin vain, mikäli velallisen on mahdollista selvitä velkataakasta omin avuin. Lainaa ei myönnetä kevyin perustein.

Takuu-Säätiön järjestelylainaa hakevien asiakkaiden määrä on ollut tasaisessa kasvussa. Jonot velkaneuvontaa ovat kasvaneet koko 2000-luvun. Ota Takuu-Säätiöön yhteyttä ajoissa, mikäli lainataakka on kasvamassa liian isoksi.

Takuu-Säätiö tarjoaa järjestelylainan lisäksi myös pienlainaa välttämättömiin hankintoihin pienituloisille. Lainaa voi hakea suoraan heiltä. Kriteerit lainan saamiseksi on vastaavalla tavalla tiukat ja laina on valtion takaama.

Askarruttaako järjestelylainan hakemisessa vielä jokin? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää lainapalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamme kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@yhdistälaina.com.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. 

Mikäli etsi velkaneuvonnan asiakaspalvelua, löydät kunnan velkaneuvojan täältä.

Kysymyksiä järjestelylainoista

Lue lisää ohjeita lainojen yhdistämiseen

Voit hakea lainojen yhdistämistä, jos:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia lainoja, joissa on erääntyneitä ja maksamattomia maksueriä.
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet hakuhetkellä asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. 
  • Et ole hakenut palvelustamme lainaa yli kolmea kertaa viimeisen viikon aikana.

Järjestelylainat voidaan maksaa joko suoraan pankeille, joille olet velkaa tai omalle tilillesi.

Vertaile järjestelylainoja kyseisen ominaisuuden varalta. Osa nettipankeista myöntää isompaa lainaa juuri vanhojen lainojesi verran, jolloin rahaa ei voi saada omalle tilille.

Lainojen yhdistämiseen voi saada vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Vakuudettomat lainat myönnetään lainahakemuksen tietojen perusteella, eikä ilman hakemusta voi sanoa, saisiko lainaa vai ei. Lainasumma selviää heti saamistasi lainatarjouksista.

Lainat yhteen ilman liitteitä ei valitettavasti onnistu kovin helposti. Yhdistelylaina on keskimäärin noin 10000 euron laina, jonka myöntämiseksi pankkien on tarkistettava lainanhakijan maksukyky. Varaudu esittämään asiakaspalvelulle eläkepäätös, palkkatosite tai tiliotteet. Osa pankeista käyttää Instantoria, jolloin mitään liitteitä ei tarvita.

Järjestelylainan hakeminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainapalvelumme on avoinna kellonympäri. Voit täyttä hakemuksen koska vain ja lähettää meille sitä koskevia kysymyksiä. Saat luottopäätökset heti ja mahdolliset kysymykset saavat vastauksen samana päivänä. 

95% lainoista myönnetään suoraan hakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä lainanhakeminen vaadi lisäselvityksiä.

Yhdistä lainat turvallisesti – kaikki yhteytemme ovat salattuja ja suojattuja. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, kuin lainatarjousten saamiseksi pankeilta. 

Palvelusta vastaa Leadout Oy, joka on välittänyt yhdistelylainoja jo vuodesta 2013 alkaen. Jo yli 100 000 suomalaista on käyttänyt konsernin palveluja!