Lainojen yhdistäminen: Nordea

Yhdistä lainat helposti Nordean lainan avulla

Yhdistä lainat ilman vakuuksia 60.000€ asti

hae lainojen yhdistämistä

1. Täytä lainahakemus

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa säästettyjä euroja

2. Vertaile yhdistelylainoja

paras yhdistelylaina

3. Yhdistä lainat

Nordea yhdistelylaina

Myös Nordea tarjoaa pankkilainaa jos haluat yhdistää nykyiset lainasi. Nordea on Pohjoismaiden ja Itämeren alueella suurin finanssialan konserni. Vuonna 2017 Nordealla oli noin 10 miljoona kotitalousasiakassta ja 600 000 yritysasiakasta. Pankki on taseensa perusteella Ruotsin suurin ja maailman 37. suurin pankki. Nordean konsernin kotipaikka on nykyään Suomi ja konsernin emoyhtiö on pörssilistattu. Suomen markkinoilla Nordea on toiseksi suurin pankki OP:n jälkeen ja jos liikevaihtoa tarkastelee, on Nordea Suomen 22. suurin yritys.

Nordealla on isona pankkina tarjolla monenlaista luottoa. Pankin päätuote on tietenkin asuntolaina, mutta heiltä saa myös joustoluotto ja kulutusluottoa. Kulutusluottoa voi saada vakuudella tai ilman. Kulutusluotto sopii lainojen yhdistämiseen hyvin, koska siinä on kiinteät maksuerät ja lainaa voi saada jopa yli 50 000 euroa. Kannattaa tarkkaan harkita haluatko antaa esim. asuntosi vakuudeksi. Vakuudeksi kelpaa myös kesämökki, maat, auto tai muu arvokkaampi irtaimisto.

Nordean lainojen yhdistäminen onnistuu netissä

Nordea on viime aikoina satsannut paljon rahaa nettipankin kehitykseen ja tämän myötä monet asiat mitkä piti aiemmin hoitaa konttorilla, ovat nyt siirtyneet nettiin. Jos lainojen yhdistäminen kiinnostaa, kannattaa siitä ensin kysyä chatista Nordea nettisivuilla. Ensin on hyvä lukea joustoluoton ja kulutusluoton tuotesivut läpi, jotta saat yleiskuvan siitä miten lainat toimivat. Jos haluat puhua asiakaspalvelijan kanssa suoraan, voit myös varata ajan verkkotapaamiseen. Pääset tällä tavalla kysymään lainoista webbikameran välityksellä asiakaspalvelijalta.

Yhdistelylainan hakeminen Nordealta onnistuu myös verkon kautta suoraan verkkopankkitunnusten avulla. Esimerkiksi kulutusluottojen yhdistäminen on palvelu johon Nordea on panostanut viime vuosina. Paras olisi tietenkin jos sinulla olisi asiakkuus jo Nordealla, mutta pääset hakemaan myös muiden pankkien tunnuksilla. Kulutusluoton hakuun kannattaa kuitenkin varata hieman enemmän aikaa, jos haluat hakea vakuudellista luottoa. Tämä vaati usein käyntiä konttorilla ja vakuuden arviointia pankin puolelta. Vakuuden antaminen helpottaa kuitenkin lainan saantia ja voit saada lainallesi alhaisemman koron.

Nordea joustoluotto

Yhdistä lainat kauttamme nopeasti ja helposti!

Pankin sijaan voit yhdistää myös lainasi meidän kauttamme. Tämä on tehty mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi, jotta sinun olisi yksinkertaista alkaa säästämään lainakuluissasi. Sinun kannattaa yhdistää olemassa olevat luottosi jo tänään kauttamme mikäli:

– Sinulla on lainaa, jonka korko on yli 20 %

– Sinulla on monia lainoja ja maksat monen lainan sivukuluja

– Joidenkin lainojesi sivukulut ovat yli 150 € vuodessa

– Sinulla on vaikeuksia selviytyä kuukausittain lainan lyhennyksistä

Nordea Joustoluotto lainojen yhdistämiseen

Nordean tarjoama joustoluotto on hieman erillainen lainatuote kuin kulutusluotto. Lainatuote on tarkoitettu heille jotka tarvitsevat helpon lainan nopeasti tilille. Nordealta voit hakea 2000 – 50 000 euron joustoluottoa suoraan verkosta. Tätä luottoa kannattaa aina hakea jos olet miettinyt lainojen yhdistämistä. Luottopäätöksen saat aina heti hakemuksen lopussa ja näet silloin suoraan millä korolla saat joustolainan. Tämä laina kannattaa aina harkita, koska se on useimmiten edullisempi kuin netin lainafirmojen tarjoamat lainat. 

Hinnastosta huomaa kuitenkin että lisäkuluja tulee nopeasti jos haluaa tehdä lainaan muutoksia. Jos haluat korottaa luottolimiittiä maksaa se 75 euroa ja maksuohjelman muutos kustantaa 17 euroa.

Lisätietoja: Nordea

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Lue lisää ohjeita lainojen yhdistämiseen

Voit hakea lainojen yhdistämistä, jos:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia lainoja, joissa on erääntyneitä ja maksamattomia maksueriä.
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet hakuhetkellä asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. 
  • Et ole hakenut palvelustamme lainaa yli kolmea kertaa viimeisen viikon aikana.

Yhdistelylainat voidaan maksaa joko suoraan pankeille, joille olet velkaa tai omalle tilillesi.

Vertaile yhdistelylainoja kyseisen ominaisuuden varalta. Osa nettipankeista myöntää isompaa lainaa juuri vanhojen lainojesi verran, jolloin rahaa ei voi saada omalle tilille.

Lainojen yhdistämiseen voi saada vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Vakuudettomat lainat myönnetään lainahakemuksen tietojen perusteella, eikä ilman hakemusta voi sanoa, saisiko lainaa vai ei. Lainasumma selviää heti saamistasi lainatarjouksista.

Lainat yhteen ilman liitteitä ei valitettavasti onnistu kovin helposti. Yhdistelylaina on keskimäärin noin 10000 euron laina, jonka myöntämiseksi pankkien on tarkistettava lainanhakijan maksukyky. Varaudu esittämään asiakaspalvelulle eläkepäätös, palkkatosite tai tiliotteet. Osa pankeista käyttää Instantoria, jolloin mitään liitteitä ei tarvita.

Lainojen yhdistäminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainapalvelumme on avoinna kellonympäri. Voit täyttä hakemuksen koska vain ja lähettää meille sitä koskevia kysymyksiä. Saat luottopäätökset heti ja mahdolliset kysymykset saavat vastauksen samana päivänä. 

95% lainoista myönnetään suoraan hakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä lainanhakeminen vaadi lisäselvityksiä.

Yhdistä lainat turvallisesti – kaikki yhteytemme ovat salattuja ja suojattuja. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, kuin lainatarjousten saamiseksi pankeilta. 

Palvelusta vastaa Leadout Oy, joka on välittänyt yhdistelylainoja jo vuodesta 2013 alkaen. Jo yli 100 000 suomalaista on käyttänyt konsernin palveluja!

Etkö löytänyt haluamaasi vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää lainapalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamme kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@yhdistälaina.com.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.