Lainojen yhdistäminen: Danske Bank

Yhdistä lainat ja kilpailuta Danske Bankin lainatarjous

Yhdistä lainat ilman vakuuksia 60.000€ asti

hae lainojen yhdistämistä

1. Täytä lainahakemus

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa säästettyjä euroja

2. Vertaile yhdistelylainoja

paras yhdistelylaina

3. Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen: Danske Bank

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulle on kerääntynyt useita pieniä luottoja ja esim. luottokorttivelkoja, jotka vievät omien korkokulujensa lisäksi erilaisia kuukausittaisia käsittelykuluja.  Lainojen yhdistämisellä alat säästää heti ja säästät merkittävän summan lainasi loppuajalta. Lainojen yhdistämiseen Danske Bankilla ei tällä hetkellä ole kohdennettua tuotetta, mutta pankki tarjoaa kahta vakuudetonta lainaa, joita on mahdollista käyttää lainojen yhdistämiseen. Kätevä lainalaskuri Danske Bankin sivuilta löytyy, jolla saat mahdollisen lainan kuukausierän laskettua. Danske Bankin lainalaskuri on hyvä ottaa avuksi jos mietit lainan hakemista.

Lainojen yhdistämistä kannattaa aina hakea omasta pankistasi, riippumatta siitä, onko se Danske Bank vai ei. Omassa pankissa olet jo tuttu asiakas ja lainan voi saada mutkattomammin. Yhdistä lainoja ja vertaile lainoja lainojen yhdistämiseen erikoistuneella sivustolla, jollainen myös Yhdistälaina.com on. Näin saat kattavan kuvan siitä, mistä saat edullisinta yhdistelylainaa.

lainojen yhdistäminen danske bank

Yhdistä lainat: Dansken käyttölaina yhdistää lainojasi 10000 euroon asti

Käyttölaina on jatkuvasti voimassa oleva luotto. Käyttölainat voit hakea ilman vakuuksia.

– Käyttölaina on limiitti, jota on mahdollista hakea 2000 – 10000 euroa.

– Mahdollista hakea maksuvapaa aina kaksi kertaa vuodessa.

– Voit maksaa luottoa pois joka kuukausi haluamassasi tahdissa ja saat luottoa uudelleen käyttöön luottorajaan asti.

Käyttölainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor 365 -viitekorkoon ja siihen lisätään 6, 8, tai 12 prosenttiyksikköä. Viitekoron arvo määräytyy joka maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän noteerauksen mukaan.

Luottosopimus tehdään kolmen vuoden määräajaksi ja sopimuksen jatkamiseksi uudeksi kolmen vuoden määräajaksi voidaan neuvotella.

Ota huomioon, että jos et ole Danske Bankin asiakas tai pankkiasiointisi yhteenlaskettu suuruus Danske Bankissa on alle 10000 euroa, niin sinun on mahdollista saada käyttölainaa vain 5000 euroon asti. Jos olet Etutasolla 2 tai ylemmällä tasolla, niin käyttölainaa voi saada 10000 euroa.

Etutason 2-4 mukaisen käyttölainan edellytyksenä on säännöllinen palkkatulo Danske Bankin tilille, muutoin laina on Etutason 1 mukainen.

Yhdistelylaina: Danske Bankin Haavelaina auttaa yhdistämään lainoja yhteishakijan kanssa 20000 euroon asti

Danske Bankin tarjoamaa Haavelainaa markkinoidaan lomasta, remontista tai muusta tärkeästä asiasta haaveilevalle, mutta laina soveltuu myös yhdistelylainaksi.

Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia ja lainaa voi hakea 10000 euroon asti. Kahdella lainanottajalla on mahdollista hakea 20000 euron lainaa. Haavelaina sopii erinomaisesti henkilöille, jotka voivat yhdistää lainojensa takaisinmaksun. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista hakea lainaa 20000 euroon asti.

Lainan korko muodostuu viitekorosta ja siihen lisätään 5 – 14 prosenttiyksikköä. Viitekorkona haavelainassa käytetään 12 kuukauden Euribor-korkoa.

Laina-aika Haavelainassa on maksimissaan 5 vuotta ja lainan lyhennystapana on tasaerä.

Yhdistelylainaa Danske Bankista – kuka voi hakea?

Voit hakea käyttölainaa ja haavelainaa, vaikka et olisikaan Danske Bankin asiakas. Lainojen yhdistäminen on mahdollista molemmilla lainoilla, vaikka ne eivät ole nimenomaisesti yhdistelylaina-tuotteita.

Voit myös kilpailuttaa hakemuksesi sivujemme kautta, ainoana edellytyksinä ovat täysi-ikäisyys, säännölliset tulot ja että luottotietosi ovat kunnossa.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Lue lisää ohjeita lainojen yhdistämiseen

Voit hakea lainojen yhdistämistä, jos:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia lainoja, joissa on erääntyneitä ja maksamattomia maksueriä.
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet hakuhetkellä asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. 
  • Et ole hakenut palvelustamme lainaa yli kolmea kertaa viimeisen viikon aikana.

Yhdistelylainat voidaan maksaa joko suoraan pankeille, joille olet velkaa tai omalle tilillesi.

Vertaile yhdistelylainoja kyseisen ominaisuuden varalta. Osa nettipankeista myöntää isompaa lainaa juuri vanhojen lainojesi verran, jolloin rahaa ei voi saada omalle tilille.

Lainojen yhdistämiseen voi saada vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Vakuudettomat lainat myönnetään lainahakemuksen tietojen perusteella, eikä ilman hakemusta voi sanoa, saisiko lainaa vai ei. Lainasumma selviää heti saamistasi lainatarjouksista.

Lainat yhteen ilman liitteitä ei valitettavasti onnistu kovin helposti. Yhdistelylaina on keskimäärin noin 10000 euron laina, jonka myöntämiseksi pankkien on tarkistettava lainanhakijan maksukyky. Varaudu esittämään asiakaspalvelulle eläkepäätös, palkkatosite tai tiliotteet. Osa pankeista käyttää Instantoria, jolloin mitään liitteitä ei tarvita.

Lainojen yhdistäminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainapalvelumme on avoinna kellonympäri. Voit täyttä hakemuksen koska vain ja lähettää meille sitä koskevia kysymyksiä. Saat luottopäätökset heti ja mahdolliset kysymykset saavat vastauksen samana päivänä. 

95% lainoista myönnetään suoraan hakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä lainanhakeminen vaadi lisäselvityksiä.

Yhdistä lainat turvallisesti – kaikki yhteytemme ovat salattuja ja suojattuja. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, kuin lainatarjousten saamiseksi pankeilta. 

Palvelusta vastaa Leadout Oy, joka on välittänyt yhdistelylainoja jo vuodesta 2013 alkaen. Jo yli 100 000 suomalaista on käyttänyt konsernin palveluja!

Etkö löytänyt haluamaasi vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää lainapalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamme kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@yhdistälaina.com.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.

Jos sinulla on kysyttävää suoraan Danske Bankilta, ota yhteyttä heihin: Danske Bank laina