Yhdistelylaina yhdistää lainoja 60000 euroon asti!

Yhdistelylainaa helposti ja nopeasti netissä

Yhdistä lainat ilman vakuuksia 60.000€ asti

hae lainojen yhdistämistä

1. Täytä lainahakemus

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa säästettyjä euroja

2. Vertaile yhdistelylainoja

paras yhdistelylaina

3. Yhdistä lainat

Paras yhdistelylaina netistä

Parhaan yhdistelylainan etsimiseen kannattaa käyttää aikaa, koska kyseessä on iso laina pitkällä takaisinmaksuajalla. Ei siis kannata tarttua ensimmäiseen lainatarjoukseen, vaan tutustua rauhassa kaikkiin vaihtoehtoihin. Tulet huomaamaan, että netti on täynnä firmoja jotka tarjoavat isoja lainojja pitkällä maksuajalla. Paras yhdistelylaina ei siis löydy heti tai helposti. Jos olet ottanut joltain firmalta lainaa ennen, voi olla hyvä idea aloittaa sieltä ensin jos he myöntävät tarpeeksi suurta summaa.

Toinen vaihtoehto on lainanvälittäjän käyttäminen. Silloin riittää, että täytät yhden hakemuksen ja mainitset siinä että haluat yhdistää nykyiset lainasi. Saat välittäjän kautta jopa 25 tarjousta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainanvälittäjän kautta hakeminen on hyvä tapa aloittaa yhdistelylainan hakeminen, koska se ei maksa mitään ja ei sido sinua mihinkään. Yhdistälaina.com ja yhteistyökumppanimme Lainaneuvos.fi tarjoaa netin parhaat yhdistelylainat.

Edullisin yhdistelylaina ilman vakuuksia

Lainojen yhdistämisen vertailu on erityisen tärkeää, koska puhutaan 20 000 – 40 000 euron lainasta jopa 15 vuoden maksuajalla. Huomaathan että netin kautta haettavat ovat melkein aina vakuudettomia lainoja. Lainafirma joka ei pyydä lainalleen vakuuksia, ei halua lainan myöntämistä varten mitään omaisuutta tai erillisiä takaajia. Olet siis henkilökohtaisesti vastuussa koko lainan takaisinmaksusta.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia on usein kalliimpi kuin vakuudellinen laina, koska lainafirma ei saa rahojaan takaisin muulla tavalla kuin perimällä. Jotkut pankit tarjoavat vakuudellisia yhdistelylainoja, mutta näiden hakuprosessi on useimmiten mutkikkaampi jos vertaa netin lainafirmoihin. Vakuudeton laina on siis nopeampi, jos sinulla on kiire maksaa vanhat lainat pois.

Yhdistelylaina

Yhdistelylainaa helposti ja nopeasti!

Saat palvelustamme yhdistelylainaa helposti ja nopeasti. Täytä yhdistelylainan lainahakemus kauttamme ja listamme sinulle suosituimmat palvelut lainojen yhdistämiseksi. Alat säästämään välittömästi lainakustannuksissa ja saat merkittävää säästöä aikaiseksi koko lainan ajalta.

Sinun kannattaa hakea välittömästi yhdistelylainaa, jos:

– Lainojesi korko on yli 20 %

– Jos sinulla on useita pienlainoja, joissa on isot sivukulut

– Jonkin luottosi sivukulut ovat yli 150 € vuodessa

– Sinulla on vaikeuksia maksaa lainojesi lyhennyksiä

Yhdistelylainaa pankista

Pankista voi myös hakea yhdistelylainaa, millä saa maksettua pois kaikki vanhat lainat. Esim. S-Pankki tarjoaa yhdistelylainaa. Pankkilainan hakeminen on kuitenkin hieman mutkikaampi, verrattuna lainafirmojen prosessiin.

Asiasta kannattaa aina kysyä ensin omasta pankista, koska heillä on tiedot siitä miten olet aiemmin hoitanut talouttasi. Jos sinulla on tili Osuuspankissa, voi esim. Nordean yhdistelylainahakemus vaatia pidempiä selvityksiä, etenkin kun kyseessä on yhdistelylaina. Silloin pankit haluavat usein tiedot kaikista nykyisistä lainoista. Yhdistelylainan saamisen ehtona voi myös olla oman luottokiellon ilmoittaminen Suomen Asiakastiedolle ja luottokiellon asettamista kaikille netin lainafirmoille. Joiden pankkien yhdistelylaina, esim. Danske Bankin, löytyy pankin sivujen kulutusluotto -osion alta.

Yhdistelylaina: kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Hakijoita jotka ovat tulleet sivuillemme hakemaan yhdistelylainaa, olemme pyrkineet auttamaan tarjoamalla oikotien halvan yhdistelylainan hakemukseen. Kokemukset ovat olleet pääasiassa positiivisia ja olemme tähän päivään mennessä auttaneet 2 375 henkilöä löytämään sopivan yhdistelylainan. Yhdistelylainan saaneet henkilöt ovat säästäneet lainakuluissa keskimäärin 80 euroa kuukaudessa.

Hakijan kannattaa siis aina aloittaa tarkistamalla montako lainaa on ja mitä ne kustantavat. Jos koko kuva on selvillä, näkee suoraan onko uusi yhdistelylaina loppujen lopuksi ollenkaan edullisempi. Suosittelemme siksi, että täytät lyhyen hakemuksemme jotta pääset yhdistelemään nykyiset lainasi!

Paras yhdistelylaina

Yhdistelylainaa hakevan muistilista:

Usein kysyttyä kun yhdistät lainat

Lue lisää ohjeita kuinka yhdistät lainat

Voit hakea lainojen yhdistämistä, jos:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia lainoja, joissa on erääntyneitä ja maksamattomia maksueriä.
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet hakuhetkellä asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. 
  • Et ole hakenut palvelustamme lainaa yli kolmea kertaa viimeisen viikon aikana.

Yhdistelylainat voidaan maksaa joko suoraan pankeille, joille olet velkaa tai omalle tilillesi.

Vertaile yhdistelylainoja kyseisen ominaisuuden varalta. Osa nettipankeista myöntää isompaa lainaa juuri vanhojen lainojesi verran, jolloin rahaa ei voi saada omalle tilille.

Lainojen yhdistämiseen voi saada vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Vakuudettomat lainat myönnetään lainahakemuksen tietojen perusteella, eikä ilman hakemusta voi sanoa, saisiko lainaa vai ei. Lainasumma selviää heti saamistasi lainatarjouksista.

Lainat yhteen ilman liitteitä ei valitettavasti onnistu kovin helposti. Yhdistelylaina on keskimäärin noin 10000 euron laina, jonka myöntämiseksi pankkien on tarkistettava lainanhakijan maksukyky. Varaudu esittämään asiakaspalvelulle eläkepäätös, palkkatosite tai tiliotteet. Osa pankeista käyttää Instantoria, jolloin mitään liitteitä ei tarvita.

Lainojen yhdistäminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainapalvelumme on avoinna kellonympäri. Voit täyttä hakemuksen koska vain ja lähettää meille sitä koskevia kysymyksiä. Saat luottopäätökset heti ja mahdolliset kysymykset saavat vastauksen samana päivänä. 

95% lainoista myönnetään suoraan hakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä lainanhakeminen vaadi lisäselvityksiä.

Yhdistä lainat turvallisesti – kaikki yhteytemme ovat salattuja ja suojattuja. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, kuin lainatarjousten saamiseksi pankeilta. 

Palvelusta vastaa Leadout Oy, joka on välittänyt yhdistelylainoja jo vuodesta 2013 alkaen. Jo yli 100 000 suomalaista on käyttänyt konsernin palveluja!

Voi olla monta syytä miksi et välttämättä saisi yhdistelylainaa. Yleisempiin syihin kuuluu heikko luottohistoria, liian suuret velat, epävakaa taloudellinen tilanne, liian pienet tulot ja liian lyhyt tai epäselvä työhistoria. Pankit ja lainanmyöntäjät asettavat lainanhakijoille kriteerejä ja vaatimuksia syystä, mutta nämä vaihtelevat aina myöntäjien kesken.

Mistä yhdistelylaina jos en saa sitä pankista? Varmin tapa tarkistaa lainamahdollisuutesi onnistuu Yhdistälaina.com kautta. Voit ilman sitoumuksia tai kuluja lähettää lainahakemuksen.

Etkö löytänyt haluamaasi vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää lainapalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamme kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@yhdistälaina.com.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa.