Lainojen yhdistäminen: S-Pankki 

Yhdistä lainat ja kilpailuta saamasi S-Pankin tarjous.

Yhdistä lainat ilman vakuuksia 60.000€ asti

hae lainojen yhdistämistä

1. Täytä lainahakemus

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa säästettyjä euroja

2. Vertaile yhdistelylainoja

paras yhdistelylaina

3. Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen S-Pankin kulutusluotolla

Lainojen yhdistäminen onnistuu S-Pankin kulutusluotolla. Pankki myöntää lainaa 5000€ – 50000€, 12 vuodeksi ilman vakuuksia. Yhdistä lainat, mutta kilpailuta hakemuksesi ensin meillä.

Lainojen yhdistäminen S-Pankin lainalla merkitsee noin 9,69% vuotuista korkoprosenttia, tämän lisäksi lainalta peritään 150€ käsittelymaksu, joka pääomitetaan. Maksat näin korkoa esim. 5000 euron lainalle 5150€:n pääomasta. Tämän lisäksi S-Pankki perii tilinhoitomaksua 7€ per kuukausi.

S-Pankin laina ei ole markkinoiden paras vakuudeton luotto. Usein luullaan että halvin kulutusluotto pankista löytyy, mutta asia ei aina ole näin. Saat edullisempia lainoja useilta nettipankeilta, jotka ovat mukana kilpailutuksessa! Tarkista ennen lainasi valintaa ilman että sitoudut mihinkään!

Lainojen yhdistäminen s-pankki

Lainojen yhdistäminen käyttämällä S-Pankin lainalaskuria

Lainalaskuri auttaa hahmoittamaan yhdistelylainan kuukausierän, itse lainasumman ja takaisinmaksuajan. Vertaile S-Pankin yhdistelylainan kuukausieriä suoraan heidän sivuillaan. Saat nopeasti kuvan minkäkokoista lainaa he tarjoavat ja millä maksuajalla. S-pankin lainat eivät ole mukana Yhdistälaina.com palvelussa. 

Yhdistälaina.comin lainalaskuri toimii aivan samalla tavalla. Tämän lisäksi voit täyttää nettihakemuksen heti ja saada noin kolmessa minuutissa jopa 20 lainatarjousta vakuudettomasta yhdistelyluotosta. Lainalaskurimme on siitä hyvä työkalu, että lainahakemuksen kentät on tarkistettu kaikkien mukana olevien pankkien kanssa, jolloin saat juuri sinun tietoihisi perustuvia lainatarjouksia saman hakemuksen täytöllä. S-Pankin sivuilla voit hakea luonnollisesti vain heidän lainaansa.

Onko lainat järkevä yhdistää S-Pankin lainalla?

Yhdistä lainat – halvin laina löytyy usein palvelustamme. Lainojen yhdistäminen on kannattavaa vain, jos saat riittävän edullisen lainatarjouksen. Lainatarjouksen tulee olla selvästi edullisempi kuin nykyisten luottojesi kuukausi- ja vuosikorot. Tämän lisäksi tilinhoitomaksujen ja kiinteiden kustannusten tulee olla matalammat kuin vanhoissa luotoissa. Päällekkäisyydet karsimalla näin kuitenkin on.

S-Pankin lainat alkavat vasta 5000 eurosta, joka on jo melko korkea lainasumma pienten vippien tapauksessa. Mikäli tarvitset pienemmän lainasumman, valitse jokin toinen pankki. S-laina laskuri on hyvä tapa tarkistaa onko hakemasi lainakokonaisuus saatavilla. Seuraavassa muut lainakriteerit S-Pankin ilmoittamana:

s-pankki lainojen yhdistäminen luotolla

Yhteishakija voi auttaa yhdistämään luottoja

Yhdistelmäluoton hakeminen yhteishakijalla voi auttaa positiivisen luottopäätöksen saamisessa. S-Pankki tarjoaa tätä mahdollisuutta, niin myös Yhdistälaina.com. Voit molemmissa palveluissa varmistaa oman lainahakemuksesi mahdollisuudet syöttämällä lainahakemukselle yhteishakijan tiedot.

Muista kuitenkin, että yhteishakija on yhtälailla vastuussa lainan kuukausierien takaisinmaksusta. Mikälin lainan tosiasiallinen hakija ei pysty lainaa maksamaan takaisin on yhteishakija aivan yhtälailla velvollinen hoitamaan kuukausierät ja sitoumukset. Yhteishakijaa ei kannata koskaa kevyin perustein käyttää. 

Hae lainojen yhdistämistä yhteishakijalla S-Pankista ja meiltä, mikäli haettu lainasumma ylittää 15000 euroa. Nettipankkien raja yhdelle ihmiselle annettavan lainan osalta menee yleensä noin 20000 eurossa. Sitä isommat lainat vaativat aina yhteishakijan.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Lue lisää ohjeita lainojen yhdistämiseen

Voit hakea lainojen yhdistämistä, jos:

  • Olet yli 20-vuotias.
  • Luottotietosi ovat moitteettomat.
  • Sinulla ei ole avoimia vakuudettomia lainoja, joissa on erääntyneitä ja maksamattomia maksueriä.
  • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa ja olet hakuhetkellä asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. 
  • Et ole hakenut palvelustamme lainaa yli kolmea kertaa viimeisen viikon aikana.

Yhdistelylainat voidaan maksaa joko suoraan pankeille, joille olet velkaa tai omalle tilillesi.

Vertaile yhdistelylainoja kyseisen ominaisuuden varalta. Osa nettipankeista myöntää isompaa lainaa juuri vanhojen lainojesi verran, jolloin rahaa ei voi saada omalle tilille.

Lainojen yhdistämiseen voi saada vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen nettisivuillamme. Vakuudettomat lainat myönnetään lainahakemuksen tietojen perusteella, eikä ilman hakemusta voi sanoa, saisiko lainaa vai ei. Lainasumma selviää heti saamistasi lainatarjouksista.

Lainat yhteen ilman liitteitä ei valitettavasti onnistu kovin helposti. Yhdistelylaina on keskimäärin noin 10000 euron laina, jonka myöntämiseksi pankkien on tarkistettava lainanhakijan maksukyky. Varaudu esittämään asiakaspalvelulle eläkepäätös, palkkatosite tai tiliotteet. Osa pankeista käyttää Instantoria, jolloin mitään liitteitä ei tarvita.

Lainojen yhdistäminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Lainapalvelumme on avoinna kellonympäri. Voit täyttä hakemuksen koska vain ja lähettää meille sitä koskevia kysymyksiä. Saat luottopäätökset heti ja mahdolliset kysymykset saavat vastauksen samana päivänä. 

95% lainoista myönnetään suoraan hakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä lainanhakeminen vaadi lisäselvityksiä.

Yhdistä lainat turvallisesti – kaikki yhteytemme ovat salattuja ja suojattuja. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun, kuin lainatarjousten saamiseksi pankeilta. 

Palvelusta vastaa Leadout Oy, joka on välittänyt yhdistelylainoja jo vuodesta 2013 alkaen. Jo yli 100 000 suomalaista on käyttänyt konsernin palveluja!

Etkö löytänyt haluamaasi vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa!

Mikäli et löytänyt vastausta haluamaasi kysymykseen tai sinulla on muutoin kysyttää lainapalvelumme toiminnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaanotamme kysymyksiä 24h vuorokaudessa osoitteessa: asiakaspalvelu@yhdistälaina.com.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24h kuluessa. 

Mikäli sinulla on kysyttää suoraan S-Pankilta, ole yhteydessä heihin suoraan tästä: S-Pankki kulutusluotot.